Bitter Kalıp Kuvertür Çikolata
Ürün Açıklaması
Bitter Kalıp Kuvertür Çikolata
Kuvertür çikolata, kakao çekirdeklerinin işlenmesiyle elde edilen saf çikolatadır ve katkı maddesi içermez. Bu özellikleriyle, kuvertür çikolata, lezzet ve kalite açısından diğer çikolata türlerinden ayrılır.
Kalıp kuvertür çikolata, pastacılık sanatının en önemli malzemelerinden biridir. Yüksek oranda kakao yağı içeren bu çikolata türü, özellikle profesyonel şefler tarafından tercih edilir.
Kuvertür çikolatanın kullanımı, pastacılıkta geniş bir yelpazeye yayılır. Ganaj yapımından çikolata kaplamaya, trüf yapımından dekorasyona kadar birçok alanda kullanılır. Kuvertür çikolatanın erime özelliği, onu pastacılıkta işlemesi kolay bir malzeme yapar.
Benmari usulü ile eritildiğinde, pürüzsüz ve parlak bir doku elde edilir ki bu da pastaların ve tatlıların estetik görünümünü artırır.
Kuvertür çikolata, kakao çekirdeklerinin işlenmesiyle elde edilen saf çikolatadır ve katkı maddesi içermez. Bu özellikleriyle, kuvertür çikolata, lezzet ve kalite açısından diğer çikolata türlerinden ayrılır.
Kalıp kuvertür çikolata, pastacılık sanatının en önemli malzemelerinden biridir. Yüksek oranda kakao yağı içeren bu çikolata türü, özellikle profesyonel şefler tarafından tercih edilir.
Kuvertür çikolatanın kullanımı, pastacılıkta geniş bir yelpazeye yayılır. Ganaj yapımından çikolata kaplamaya, trüf yapımından dekorasyona kadar birçok alanda kullanılır. Kuvertür çikolatanın erime özelliği, onu pastacılıkta işlemesi kolay bir malzeme yapar.
Benmari usulü ile eritildiğinde, pürüzsüz ve parlak bir doku elde edilir ki bu da pastaların ve tatlıların estetik görünümünü artırır.
Ürün İçerik Bilgisi
İçindekiler: Kakao kitlesi, kakao tozu, kakao yağı, şeker, emülgatör (ayçiçek lesitini)
Akışkanlık: 5 Damlacık
Yağ Oranı – Kakao Kuru Maddesi: %47 – %85
Kullanım Alanları: Kalıplama, dekorasyon
Saklama Koşulları: 15-20 °C sıcaklıkta, max. %70 bağıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direkt ışıktan uzakta saklanır.
Raf Ömrü: Uygun depolama koşullarında raf ömrü 22 aydır.
Alerjen Bilgisi:
Eser miktarda süt ürünü, soya ürünü, fındık, Antep fıstığı , badem ve gluten içerebilir.
Akışkanlık: 5 Damlacık
Yağ Oranı – Kakao Kuru Maddesi: %47 – %85
Kullanım Alanları: Kalıplama, dekorasyon
Saklama Koşulları: 15-20 °C sıcaklıkta, max. %70 bağıl nemde, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direkt ışıktan uzakta saklanır.
Raf Ömrü: Uygun depolama koşullarında raf ömrü 22 aydır.
Alerjen Bilgisi:
Eser miktarda süt ürünü, soya ürünü, fındık, Antep fıstığı , badem ve gluten içerebilir.